Нашата мисия е да бъдем най-добрите. Защо не и абсолютен фаворит в ежедневното пазаруване?

Най-близо до теб! - Мотото, което обединява усилията ни да доставим радост на клиента, и всичко необходимо за бита му. “МЕРКАНТО” е близък приятел, който те следва навсякъде. Нито един клиент не може да устои на нашето предложение - богат асортимент, добри цени и доказано качество на продуктите.

Нашият принцип - Разчитаме и се отнасяме с уважение към партньорите, доставчиците и производителите, защото с тях имаме обща цел – одобрението на клиента. Смятаме, че всички сме актьори на сцената на българската икономика и всички се стремим към повишаване жизнения стандарт на хората. Социалната ангажираност на “МЕРКАНТО” се проявява във възможностите за реализация, които предоставяме на младите хора, в подкрепата на редица проекти и инициативи.

Нашата стратегия
  • Усещането , че всеки клиент е индивидуалност и нашият подход към него определя навиците му за пазаруване, ни кара непрестанно да търсим нови предизвикателства, да сме целеустремени към спечелване доверието на клиента и усърдни по пътя към върха на най-добрите.
  • Гъвкавост и многообразие на формите е другото име на “МЕРКАНТО” . Динамиката на 21-ви век ни задължава да използваме различни варианти , за да достигнем до възможно най-голяма част от българския пазар. Непрекъснатата промяна е осъзната необходимост за “МЕРКАНТО”.
  • Ние приемаме факта, че сме емблематична за града ни компания и лидер сред веригите супермаркети в региона, като голяма отговорност, изискваща много труд и още десетки амбициозни проекти.
  • Прилагайки опита на големите световно известни компании, нашата първостепенна задача винаги е била да анализираме и адаптираме към местния пазар и местните условия.